sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kuvia Pictonista

Välipäiviä Pictonissa. Torstain sukellusten jälkeen tuntui tosiaan siltä, että on jo aikakin olla välillä poissa vedestä. Nyt kolmen hengailupäivän jälkeen taas tuntuu siltä, että kiva, kun jotain on vaihteeksi tapahtumassa: jos suunnitelmat eivät muutu viime hetkellä, huomenna olisi tarkoitus lähteä taas Lermontov Lodgelle suurimmaksi osaksi ensi viikkoa. Onhan tähän kaikkea pientä toki mahtunut, teorialuentoa, museovierailua, kävelyretkiä ja aina yhtä jännittäviä respaduunipyrähdyksiä - joka päivä joku uusi pulma ratkaistavana. Ja kävin katsastamassa Pictonin virallisen menomestan, Seamus's-irkkubaarin, joka oli hittikimaroineen ja vapaailtaa viettävinä perheenäiteineen ihan sympaattinen muttei ehkä täysin mun makuuni istuva kokemus. Tai no, eniten ehkä tökki seistä baarissa yksin. Pitäisi varmaan ylipäänsä yrittää sosialisoida vähän enemmän, ja tuijottaa erilaisia ruutuja vähän vähemmän. En vaan edelleenkään ole siinä tuntemattomien kanssa kovin hyvä.

Kuvia Pictonista:

Picton kukkuloilta kuvattuna.

Waikawaan päin. Merenpuoleiset kukkulat muodostavat Victoria Domain -ulkoilualueen.

Rautatiesilta ja omakotitaloaluetta.

Pääkatua.

Rantsussa.

Bluebridge taskuparkkeeraa.

Oikealla näkyvä Oxley's-hotelli on kuulemma kaupungin vanhimpia taloja. Olettaisin, että lähinnä sisimmäinen osa sitä. Vasemmalla Seamus's.

Kirkko. Löysin myös Jehovantodistajain valtakunnansalin, mutta se ei ollut arkkitehtuurisesti niin jännittävä, että olisin ottanut siitä kuvaa.Pelastusajoneuvoja ja lampaita samalla laitumella.

Erikoistirppoja.

i-Siten eli infopisteen luona hengaillut kissa.

Mmm, jos nostaisi loput pyykit sisään ja tsekkaisi, josko tänään vaikka voisi katsoa jonkun leffan. Ja keittäisi teetä. Aika normiarkea :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti